Cara Pantas Elak Sunburn

By Huwaida - Februari 01, 2018

Bila ada cuti panjang, pasti ada yang dah buat perancangan untuk meluangkan masa bersama keluarga. Salah satu perancangan yang paling disukai adalah pergi melancong. Tak dapat nak mandi LEGOLAND Malaysia Waterpark? Picnic tepi pantai atau mana-mana Taman pun best. Free pun ya, anak-anak pun suka.


Cuma, jangan lah berjemur sampai sunburn. Takut pasangan pun tak cam nanti๐Ÿ˜…. Seeloknya, kita enjoy beraktiviti diluar tanpa perlu "terbakar kulit" ni kan.



Tapi, macam mana?



Haa, meh tonton drama lakonan #iReachLeaders ni. Tengok macam mana mereka ni maintain cerah & flawless. Tak percaya? Korang boleh skodeng kat FB mereka Ainul Fadzilah Mustafa & Nurul Aziyana.



Video atas ini cerita setahun lalu, untuk tahun 2018 ini, setakat entry ini ditulis, Shaklee masih belum restock produk ini sebab Shaklee dah keluarkan produk baru. Adakah tidak akan ada lagi produk Nutriwhite setelah Youth dikeluarkan. Saja nak jadikan persoalan di situ sebab pastikan korang baca entries seterusnya.


Ini la produk Youth yang baru tu
Apapun ceritanya, yang penting sunblock sangat penting pada zaman ini.

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan