Cara Tukar Skincare yang Selamat & Berkesan

By Huwaida - Mac 18, 2018Dah pakai macam-macam, TAPI...


Banyak pengguna YOUTH™ menceritakan kepada admin iReach, "sebelum ini guna macam-macam skincare, tapi sama saja tidak berkesan".


Perkara ni memang dah biasa kita dengar. Sebab, memang tiada skincare yang 100% clinically proven pun di pasaran selain YOUTH™.

Tapi yang buat admin iReach terkilan bila ada yang meluahkan,

"muka saya jadi macam ni (merujuk kepada parut-parut jerawat, lubang sana & lubang sini, etc di muka beliau) sejak pakai skincare XYZ. Dah rasa semacam bila kulit rasa kering sangat sejak pakai. Tapi promoter cakap itu normal. Bila diteruskan, muka makin teruk. Promoter tu pula, dah hilang."

Kita pun geram bila dengar macam ni? Sebab kita semua sepatutnya berniaga secara jujur.

Kalau tidak tahu, cakap saja tidak tahu. Kalau memang bancuh belakang rumah, mengaku saja lah "Ya, skincare ini tiada sebarang kajian". Jangan menipu "skincare kami lebih bagus daripada YOUTH™" tanpa bukti sains.

Senang kan?

Bagi anda pengguna bijak, periksa skincare yang anda gunakan sekarang. Adakah ianya dimajukan dengan sains? Atau OEM yang dijenamakan semula? Atau main timbang kilo & dibancuh belakang tandas saja?

Lebih mudah, tanyakan penjual atau promoter atau syarikat skincare tersebut "skincare awak ni ada kajian klinikal tak?". Kalau mereka jawab "err..", "entah lah.." atau "tidak", admin iReach cadangkan usah ambil risiko untuk terus gunakannya. Muka kita cuma ada satu saja tahu?

Tukar skincare untuk kembalikan serimu. 

Inginkan maklumat lanjut atau nasihat cara tukar skincare yang selamat dan berkesan? Hubungi:

Huwaida (ID 1185048)

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan